banner913
banner932
banner1012

Kardeşini ezdi

banner1020

banner974
Kardeşini ezdi

banner971

Balıkesir Ovası'nda bugün sabah saatlerinde yaşanan iş kazasında hayatını kaybedenin Pakistan uyruklu Atif İlyas olduğu bildirildi. İş kazasının Balıkesir ovasından geçmekte olan Kanlı Dere'den tarlaya su borusu döşenmesi sırasında yaşandığı bildirildi.

Polis Basın Subaylığı'nın verdiği bilgiye göre saat 10:45 sıralarında, Balıkesir'de bulunan bir tarla içerisinde, Pakistan uyruklu 25 yaşındaki S.İ. yönetimindeki şiro (kazıcı/yükleyici) ile Balıkesir deresinden tarlaya su hattı döşemesi yaptığı sırada, o esnada şironun sol tarafında bulunan demir basamağı üzerinde durmakta olan kardeşi 21 yaşındaki Atif İLYAS, basamak demirinin kopması sonucu düşerek aracın sol arka tekerinin üzerinden geçmesi neticesinde olay yerinde yaşamını yitirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.