banner913
banner932
banner1012

Kar maskesi takarak ev bastılar

banner1020

Kuzucuk’ta alacak verecek meselesi yüzünden kar maskesi takarak Cem Seven’in evine giden ve Cem Seven’in eşine şiddet tehdidinde bulunan Ayhan Şenyer ile Metin Ablay tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı

banner974
Kar maskesi takarak ev bastılar

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Kuzucuk’ta henüz tespit edilemeyen 3 kişi ile birlikte başlarına kar maskesi takarak alacaklısı olan Cem Seven’in evini basan ve Cem Seven’in evde bulunan eşi Seniha Seven’e şiddet tehdidinde bulunan Ayhan Şenyer ile suç ortağı olduğu tespit edilen Metin Ablay tutuklandı. Dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlı Şenyer ile Ablay aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edilirken, Şenyer ile birlikte kar maskesi takarak Cem Seven’in evini basan 3 kişi ise aranıyor.

“Kocana mesajımızı ilet…”

Meselenin tahkikat subayı Müfettiş Muavini Faysal Güden, 19 Mayıs tarihinde zanlı Ayhan Şenyer’in henüz tespit edilemeyen 3 kişi ile birlikte yüzlerine kar maskesi takıp Cem Seven’e ait eve giderek kapıyı çaldıklarını belirtti. Zanlı Şenyer ile beraberindeki 3 kişinin kapıyı çalması üzerine Cem Seven’in evde olmamasından dolayı eşinin kimin geldiğini kontrol etmek amacıyla kapının küçük penceresini açtığını belirten Güden, bu sırada zanlılardan birinin elini pencereden içeriye sokarak kapıyı açtığını ve girdiklerini açıkladı. Güden, zanlıların Cem Seven’in eşi Seniha Seven’e hitaben “Kocana söyle kimse zorla para alamaz. Bu mesajı ona ilet. Şimdi buraya otur yoksa zarar görecen” demek sureti ile şiddet tehdidinde bulunduğunu açıkladı.

Şikayet üzerine tutuklandılar…

Müfettiş Muavini Faysal Güden, polise yapılan şikayet üzerine zanlı Ayhan Şenyer’in dün sabaha yakın saat 02:00’de tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Yürütülen soruşturmada zanlı Ayhan Şenyer’in hukuk davasından dolayı borçlu olduğu Cem Seven’i alacağından vazgeçirmek için zanlı Metin Ablay’a 60 bin TL vereceği vaadinde bulunarak zanlı Metin Ablay’ı azmettirdiğinin tespit edildiğini belirten Güden, zanlı Ablay’ın da dün sabah tespit edilerek tutuklandığını açıkladı.

Kar maskeli 3 kişi aranıyor…

Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Müfettiş Muavini Faysal Güden, zanlı Ayhan Şenyer ile birlikte Cem Seven’in evine giden kar maskeli 3 kişinin daha arandığını açıkladı. Güden, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın selameti açısından zanlı Ayhan Şenyer ile Metin Ablay’ın 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Ayhan Şenyer ile Metin Ablay’ın 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.