banner913
banner932
banner1012

Kamera görüntüleriyle yakalandı

banner1020

Mağusa Limanı’nda bir ay önce tekne içerisinden iki adet olta makinesi çalmakla suçlanan Ahmet Özçam kamera görüntülerinden suçu işlediği tespit edilirken, zanlının evinde yapılan aramada makineler bulundu

banner974
Kamera görüntüleriyle yakalandı

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa Limanı’nda geçtiğimiz ay içerisinde bir tekneden 2 adet olta makinesi sirkat etmekle suçlanan Ahmet Özçam dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Sirkat” suçlamasıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlı Özçam, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

1 AY SONRA TESPİT EDİLDİ...

Meselenin tahkikat memuru Löğmen Yücetürk, zanlı Ahmet Özçam’ın 22-23 Ekim tarihleri arasında serbest limanda bir tekne içerisinden toplam değerleri 320 TL olan iki adet olta makinesi sirkat ettiğini açıkladı. Zanlının kamera görüntülerinden tespit edildiğini belirten Yücetürk, sirkat edilen konu olta makinelerin ise zanlının evinde bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını söyleyen Yücetürk, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Ahmet Özçam’ın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının  men edilmesine, 1 KKTC vatandaşının 15 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.