banner913
banner932
banner1012

Kahvehane kavgasında yumruklar konuştu

banner1020

Tuzla’da bir kahvehane önünde tartıştıkları Şahap Alevşimşek’i darp eden Yusuf Yarseven ile Ahmet Çatak tutuklandı

banner974
Kahvehane kavgasında yumruklar konuştu

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Tuzla’da “Cesi Kahvesi” isimli iş yeri önünde 58 yaşındaki Şahap Alevşimşek ile 53 yaşındaki Yusuf Yarseven ve 37 yaşındaki Ahmet Çatak’ın arasında çıkan kavgada Şahap Alevşimşek’i ciddi şekilde darp ederek sol el bileğinin kırılmasına neden olan Yusuf Yarseven ile Ahmet Çatak tutuklandı. “Vahim zarar” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Yarseven ve Çatak tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandılar.

YERE DÜŞÜREREK BİLEĞİNİN KIRILMASINA NEDEN OLDULAR...

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Çebi, zanlı Yusuf Yarseven ile Ahmet Çatak’ın 16 Nisan tarihinde Tuzla’da “Cesi Kahvesi” isimli iş yeri önünde Şahap Alevşimşek ile tartıştıkları sırada elleri ve ayakları ile Alevşimşek’in vücudunun muhtelif yerlerine vurarak darp ettikten sonra yere düşürerek sol el bileğinin kırılmasına neden olduklarını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Çebi, zanlı Yarseven ile Çatak’ın uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Yusuf Yarseven ile Ahmet Çatak’ın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine ve 2’şer KKTC vatandaşının 25’er bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.