banner913
banner932
banner1012

Kahve içerken aniden hayatını kaybetti

banner1020

Gelincik köyünde 38 yaşındaki Şule Acarca, bir iş yerinde kahve içerken aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti

banner974
Kahve içerken aniden hayatını kaybetti

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Gelincik’te dün sabah saatlerinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren 38 yaşındaki Şule Acarca’nın ölümü Gelincik köyünü yasa boğdu. 38 yaşındaki Şule Acarca dün sabah saat 10:30 raddelerinde kahve içtiği esnada aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Acarca’nın kalp krizi yüzünden öldüğü tahmin edilirken, gerçek ölüm sebebinin  bugün yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Elde edilen bilgilere göre Şule Acarca dün 10:30 sıralarında borcunu ödemek için Nurçin Butik isimli iş yerine giderek borcunu ödedi ve borcunu ödedikten sonra ise kahve içerken aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Kahve içerken aniden rahatsızlanarak yere yığılan Acarca tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz kadının cansız bedeni otopsi için Mağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken polis Acarca’nın ölümü ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.