banner913
banner932
banner1012

İki buçuk ay sahte kimlikle dolaştılar

banner1020

Girne Turizm Limanı’ndan 20 Şubat’ta sahte kimlikle ülkeye giriş yapan Hasan Ersöz ile Semra Ersöz, iki buçuk ay sonra yakalandı

banner974
İki buçuk ay sahte kimlikle dolaştılar

banner971

Evrim KAMALI

Sahte kimlikle ülkeye giriş yapan Hasan Ersöz ile Semra Ersöz önceki gün Lefkoşa’da tespit edilerek dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Girne Adli Şube’de görevli polis, zanlıların daha önceden yurt dışından temin etmiş oldukları Coşkun Yalçın ve Yasemin Yalçın adına düzenlenmiş kimlik kartları üzerine kendi fotoğraflarını yapıştırmak suretiyle sahteledikleri kimlik kartlarını, görevli memura vermek suretiyle tedavüle sürüp belgelerle 20 Şubat 2019 tarihinde, Girne Turizm Limanından ülkeye giriş yaptıklarını söyledi. Alınan bilgi üzerine zanlıların 8 Mayıs 2019 tarihinde tespit edilerek gözaltına alındıklarını kaydeden polis, zanlıların ifade verip suçlarını kabul ettiklerini söyledi. Polis, soruşturmanın devam ettiğini alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek, zanlıların bir gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti. Yargıç Meltem Dündar zanlıların bir gün süre ile tutuklu kalmalarına emir verdi.  

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.