banner913
banner932
banner1012

“İftira attım pişmanım”

banner1020

Lefkoşa’da 2016 yılında seri kundaklama olaylarıyla ilgili mahkemede ifade veren İzzet Colayır, “azmettirici” olarak gösterilen Enver Bahçeciler’e iftira attığını söyledi.

banner974
“İftira attım pişmanım”

banner971

Colayır, “uzun zamandır vicdan azabı çektiğim bu mesele ile ilgili sessizliğimi bozup, yetkililer ve KKTC kamuoyuna gerçekleri açıklama gereği duydum” dedi.

İzzet Colayır, 2016’daki kundaklama olaylarında polis zoru ve işkenceler sonucu verdiği ifadeden dolayı mağduriyet yaşayan Enver Bahçeciler için avukatına giderek son günlerde polisteki rüşvet olaylarından dolayı tutuklanan Baş Müfettiş Ali Savaş Altan’ın tutuklanmasından cesaret alıp vicdanını dinleyerek ‘Enver Bahçeciler’in suçsuz olduğunu’ noterden tasdik ederek beyan etti.

İzzet Colayır, “Allah korkusu ve ilahi adalet var” diyerek vicdan azabından kurtulmak için o dönemdeki ifadesinin baskı ve işkence altında alındığını bildirerek iftira attığını kabul etti.

Colayır, Enver Bahçeciler’in suçsuz olduğunu olayla hiçbir bağlantısı olmadığını beyan etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.