banner913
banner932
banner1012

Hisarköy’de kenevir bahçesi

banner1020

Hisarköy’de H. G'nin evinde yapılan aramada 90 gram hintkeneviri ve 5 kök hintkeneviri türü uyuşturucu bulundu

banner974
Hisarköy’de kenevir bahçesi

banner971

Evrim KAMALI

Hisarköy - Girne’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda zanlı H. G tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Ahmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram huzurda bulunan zanlı H. G’nin önceki gün Leylak Sokak No:36 Hisarköy-Girne adresinde saat 13.35 - 14.05 raddelerinde gerçekleşen aramada 90 gram Hint keneviri ve 5 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirdiklerini anlattı. Polis memuru Ahmet Bayram, zanlı G’nin aleyhinde kanunsuz uyuşturucu madde Hint keneviri “Ziraat” ve “Tasarruf” suçlarından başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve alınması gereken ifadelerin olduğunu belirterek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalması talebinde bulundu. 

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.