banner913
banner932
banner1012

Hırsızlık, uyuşturucu, kundaklama

banner1020

Gönyeli’de polisin bir kişinin üzerinde ve evinde yaptığı aramada 165 gram hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, iki plastik öğütücü ve iki hassas terazi bulundu. 30 yaşındaki B.C.D. olayla ilgili tutuklandı.

banner974
Hırsızlık, uyuşturucu, kundaklama

banner971

Polis basın bültenine göre, dün saat 17.30’da Gönyeli’de yapılan aramada ele geçirilenler emare olarak alındı, soruşturma sürüyor.

LEFKOŞA’DA ÖĞRENCİ YURDUNDA HIRSIZLIK

Lefkoşa’da bir öğrenci yurdunda bir dizüstü bilgisayar, bir LCD televizyon ve iki internet modemi çalındı.

Hamit Güz’e ait odadan 12 ile 18 Nisan tarihleri arasında meydana geldiği belirtilen hırsızlığı M.A.M.E’nin (E-27) yaptığı ve zanlının dün tutuklandığı kaydedildi.

GÜNEY’DEN 1600 LİTRE ATIK YAĞ

Gaziler köyünün batısındaki Tabahanamevkiinde dün saat 11.00’de Güney Kıbrıs’tan alındığı belirlenen 12 varil içinde toplam 1600 litre atık yağ ele geçirildi.

H.T.’nin (E-40) van araçla birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs’tan aldığı atık yağın, KKTC’ye ithal ettiği sırada suçüstü tespit edildiği kaydedildi.

H.T.’nin tutuklandığı ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

DİKMEN’DE ARAÇ YAKILDI

Dikmen’de Lavinyum sitesinde Tuğrul Metehan’a ait PB 139 plakalı salon araç, önceki gün 02.00-15.00 saatleri arasında kasten yakıldı.

Polis bültenine göre olayla ilgili soruşturmada, suçun M.A. (E-40) tarafından işlendiği belirlendi ve M.A. tutuklandı.

Ön yolcu koltuğuna kağıt ve naylon parçaları yakılıp atılmak suretiyle araçta kasten yangın çıkarıldığı ve yangının kendiliğinden söndüğü belirlenirken, sol ön yolcu koltuğu ile tavanın kısmen yanarak zarar gördüğü kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.