banner913
banner932
banner1012

Her taraftan bonzai çıkıyor!

banner1020

Girne’de sokak ortasında baygınlık geçiren ancak vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansa binmeyip kaçan Yakup Güzelkaya, saatler sonra olay yerinde bıraktığı cep telefonu ile uyuşturucu maddeyi almaya gelince yakalandı

banner974
Her taraftan bonzai çıkıyor!

banner971

Evrim KAMALI

Girne’de sokak ortasında baygınlık geçiren ancak vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansa binmeyip olay yerinden uzaklaşan 31 yaşındaki Yakup Güzelkaya’nın baygınlık geçirdiği yerde uyuşturucu bulundu. Saatler sonra olay yerinde bıraktığı cep telefonu ile uyuşturucu maddeyi almaya giden zanlı gözaltına alındı. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Güzelkaya’nın Girne’de cadde kenarında baygın bir şekilde görüldüğünü, çevredekilerin ambulansı aradığını ancak zanlının ambulans gelmesine rağmen binmeyerek yaya bir şekilde olay yerinden gittiğini söyledi. Polise haber verilmesi üzerine zanlının baygınlık geçirdiği yerde yapılan aramada bir gram bonzai türü uyuşturucu ve bir adet cep telefonu bulduklarını kaydeden polis, saat 23.00 sıralarında zanlının bıraktıklarını almak için olay mahalline geri dönünde gözaltına alındığını ifade etti. Zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme talep edilen süreyi yerinde bularak bu yönde emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.