banner913
banner932
banner1012

Güney’den uyuşturucuyla geldi

banner1020

Lefkoşa’da 28 yaşındaki genç, Ledra Palace Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yapmak istediği sırada, üzerinde üç gram hintkeneviri türü uyuşturucu ile yakalandı

banner974
Güney’den uyuşturucuyla geldi

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da tasarrufundaki uyuşturucu madde ile Güney Kıbrıs’tan Kuzey Kıbrıs’a geçiş yapmak isterken tespit edilen 28 yaşındaki isminin baş harfleri M.B tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ozan Özder olayla ilgili bulguları aktardı. Özder huzurda bulunan zanlı M.B’nin 26 Nisan 2019 tarihinde, saat 17.20 sırlarında, Lefkoşa’da Ledra Palas Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yapmak istediği sırada üzerinde polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis tutuklanan zanlının mesele ile ilgili itiraf içerikli bir gönüllü ifade verdiğini ve vermiş olduğu ifadenin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini belirterek soruşturma maksatlı zanlının ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi zanlının soruşturma maksatlı ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.