banner913
banner932
banner1012

Gözlük hırsızı Rum yakalandı

banner1020

Girne’de bir gözlükçüden 10 bin TL değerinde altından yapılmış gözlük çaldığı kamera kayıtlarından tespit edilen, ancak Güney Kıbrıs’a dönen Rum, geçtiğimiz gün Kuzey’e geçmek isterken tutuklandı

banner974
Gözlük hırsızı Rum yakalandı

banner971

(Kamalı Haber)

Günü birlik gezi için geldiği Kuzey Kıbrıs’ta hırsızlık yapıp Güney Kıbrıs’a dönen Kıbrıslı Rum zanlı Auguotions Agusistos önceki gün tekrar ülkeye giriş yaparken yakalandı. Zanlının Girne’de bir gözlükçüden 10 bin TL değerinde altından yapılmış gözlük çaldığı belirtildi. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlının 12 Ağustos tarihinde Girne’de faaliyet gösteren Mert Optik isimli işyerinden 10 bin TL değerinde altından yapılmış güneş gözlüğü çaldığını söyledi .Polis, şikâyet üzerine başlatılan soruşturmada kamera kayıtlarının incelendiğini ve zanlının bu şekilde tespit edildiğini belirtti.Zanlının kimliğinin belirlenmesinin ardından aranan şahıs ilan edildiğini kaydeden polis, zanlının önceki gün kara giriş kapısından ülkeye giriş yaparken tespit edilerek gözaltına alındığını söyledi. Zanlı hakkında hırsızlık suçundan dolayı soruşturma başlatıldığını, çalınan gözlüğün henüz bulunmadığını belirten polis, zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlı hakkında bir gün tutukluluk emri verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.