banner913
banner932
banner1012

Gönyeli'de 3 kişiye daha FETÖ soruşturması

banner1020

banner974
Gönyeli'de 3 kişiye daha FETÖ soruşturması

banner971

Gönyeli’de 30 yaşındaki erkek H.D. ve 27 yaşındaki kadın S.D’nin  kalmakta olduğu ikametgahın ambarı ile yine Gönyeli’de 52 yaşındaki erkek N.S.’nin görevli olup sorumluluğunda bulunan binada yapılan aramada, KKTC Bakanlar Kurulu tarafından yasadışı cemiyet olarak ilan edilen FETÖ/PDY terör örgütünün propaganda nitelikli kitap ve dergileri bulundu.

H.D, S.D ve N.S olayla ilgili olarak tutuklandı.

HIRSIZLIK

L.N. (E-20) ile B.F. (E-19) adlı kişiler 9 Ağustos tarihinde Gönyeli’de bir iş yerinde çalışmakta olan Chinar Achilova’ya ait cep telefonunu çaldı.

L.N ile B.F olayla ilgili olarak tutuklandı.

AMME FESATÇILIĞI

Lefkoşa’da dün O.G. (K-36) yalan olduğunu bildiği halde, erkek arkadaşının karıştığı trafik kazasını kendisinin yaptığına dair yazılı ifade verdi.

O.G hakkında soruşturma başlatıldı.

YARALAMA 

Bostancı’da dün H.G. (E-34), G.G. (E-25) ve B.H. (E-25) adlı kişiler önceden aralarında husumet bulunan H.K (E-61) adlı şahsı darp etti.

Çıkan kavgada H.K. tasarrufunda bulundurduğu bıçağı G.G’nin sol omzuna bir kez saplamak suretiyle yaraladı.

Olaya karışanların tümü tutuklandı.

KAYIP ŞAHIS

Beyköy’de 15 Ağustos tarihinde  ikametgahından ayrılarak geri dönmediği bildirilen İsmet Esen’in (E-54) evine geri döndüğü kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.