banner913
banner932
banner1012

Girne'de motosiklet kazasında bir genç ağır yaralandı

banner1020

banner974
Girne'de motosiklet kazasında bir genç ağır yaralandı

banner971

Girne’de bu sabah saat 04. 00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 26 yaşındaki motosiklet sürücüsü Yasin Keleş ağır yaralandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, Dr Salih Miroğlu Caddesi üzerinde, Yasin Keleş, yönetimindeki MN 646 plakalı motosiklet ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun kuzey kısmında bulunan kaldırıma motosikletinin sol yan kısmıyla çarptı.

Kazada ağır yaralanan Yasin Keleş sevk edildiği Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

SAHTE KİMLİKLE KKTC’YE GİRİŞ

Yurt dışından temin ettikleri başka şahıslar adına düzenlenmiş kimlik kartları üzerine kendi fotoğraflarını yapıştırarak, sahte beyanla 20 Şubat tarihinde Girne Turizm Limanı’ndan KKTC’ye giriş yapan 38 yaşındaki erkeke H.E. ve 36 yaşındaki kadın S.E. tespit edilerek tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÜMRÜKSÜZ MAL TASARRUFU    

Mevlevi’de bir arazi içerisinde ağaçlar arasına gizlenmiş vaziyette üzerinde motor takılı bulunan bir adet Zodiac tipi deniz botu bulunarak emare alındı.

Yapılan ileri soruşturmada, botu gümrüğe beyan etmeden ülkeye soktuğu tespit edilen M.Ö. tutuklandı.

EV YANGINI     
 
Güzelyurt’ta dün Fidan Şeker’e ait ikametgahın mutfak kısmında çalışır halde bulunan tost makinesinin kısa devre yapması sonucu çıkan yangında,  tost makinesi, bir adet gaz ocağı ve bir adet davlumbaz ile 3 metre mutfak dolabı yanarak zarar gördü. Yangın İtfaiye tarafından söndürüldü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.