banner913
banner932
banner1012

Filistinli gencin dişlerini ve burnunu kırdılar

banner1020

Lefkoşa’da sabah karşı aşırı alkollü oldukları tespit edilen iki kişi, Heybe Çorba isimli restoranda tartıştıkları Filistinli bir genci darp etti

banner974
Filistinli gencin dişlerini ve burnunu kırdılar

banner971

 Evrim KAMALI

Lefkoşa’da dün sabaha karşı Heybe Çorba isimli restoranda alkolün etkisi ile tartıştıkları 20 yaşındaki Filistin uyruklu Muhammed Saed Hamdan Odeh’i darp edip dişini ve burnunu kıran 22 yaşındaki Hüseyin Karahanlı ile yine 22 yaşındaki Ahmet Özsamuray gözaltına alındı. Polis karakoluna götürülen zanlılardan Karahanlı’ın nefesinde 140 promil, Özsamuray’ın nefesinde ise 180 promil alkol tespit edildi.

Haklarında vahim zarar suçundan soruşturma yapılan iki zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada olayı aktaran polis, Heybe Çorba isimli işyerinde saat 04.00’da meydana gelen olayda zanlıların tartıştıkları Filistinli Muhammed Saed Hamdan Odeh isimli şahsı darp ettiklerini, çıkan olayda darp edilen şahsın bir dişinin kırıldığını söyledi.Olaydan sonra zanlıların gözaltına alındığını kaydeden polis, Karahanlı’ın nefesinde 140 promil, Özsamuray’ın nefesinde ise 180 promil alkol tespit edildiğini açıkladı. Polis, zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmalarını talep etti.Mahkeme, zanlıları bir kefilin 100 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.