banner913
banner932
banner1012

Feryatlar, yürekleri parçaladı

banner1020

Alsancak’ta korkunç bir cinayete kurban giden 53 yaşındaki Memduh Ulugün, gözyaşları ve feryatlar arasında toprağa verildi. Cenazede ayakta duramayan acılı eşin feryatları yürekleri dağladı

banner974
Feryatlar, yürekleri parçaladı

banner971

Murat ASLAN

Alsancak’ta kiracısı Mehmet ve Meryem Doğu çifti tarafından bıçaklanarak öldürülen 53 yaşındaki Memduh Ulugün, dün gözyaşları ve feryatlar arasında toprağa verildi.

Memduh Ulugün için ilk tören uzun yıllar görev yaptığı Alsancak Belediyesi'nde düzenlendi.

Alsancak Belediyesi'nde Su İşleri Amiri olarak görev yapan Memduh Ulugün’ün cenazesi belediyenin önüne getirildi. Saat 14.00’te başlayan törende belediye çalışanları Memduh Ulugün için saygı duruşunda bulunuldu.

Ardından Ulugün’ün cenazesi Alsancak Şht Zafer Bolkan Camii’ne götürüldü.

Burada kılınan cenaze namazında Ulugün ailesinin feryatları ve gözyaşları dinmek bilmedi.

Özellikle Ulugün’ün eşi Nurcan Ulugün ayakta duramayınca ambulans eşliğinde tekerlekli sandalye ile cami avlusuna getirildi.

“Bizi bıraktın gittin. Bunları yapanların elleri kırılsın. Hadi kalk gel yanımıza” diye feryat eden Nurcan Ulugün’ü sakinleştirmek mümkün olmadı.

Cenaze namazının ardından Memduh Ulugün, Alsancak mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan iki çocuk babası Memduh Ulugün’ün kızının haziran ayında düğünü olduğu öğrenildi.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.