banner913
banner932
banner1012

Feci kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi

banner1020

banner974
Feci kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi

banner971

Alsancak’ta bu sabahın ilk saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden kişilerin kimliği de belirlendi. 

Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, kazada ölen kişilerden birinin Girneli 34 yaşındaki Aziz Türksever olduğunu belirlenmesinin ardından, ikinci kişinin de 53 yaşındaki Kuzey İrlanda vatandaşı, adada turist olarak bulunan June Knight olduğu tespit edildi. 

212 promil alkollü olduğu belirlenen araç sürücüsü Adnan Tokmak’ın ise çıkarıldığı Girne Kaza Mahkemesi tarafından 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verildi. 

Bugün saat 02.30 sıralarında Girne - Güzelyurt anayolunun 8-9 kilometreleri arasında DZ 512 plakalı aracıyla Girne istikametine seyreden 32 yaşındaki Adnan Tokmak, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan iki kişiye çarpmış ve yaralılar Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılırken hayatlarını kaybetmişti.

İlk anda kim oldukları belirlenemeyen iki kaza kurbanının kimlikleri polisin geniş soruşturması sonucu tespit edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.