banner913
banner932
banner1012

Eylemlerde gözaltına alınan iki kişi serbest

Afrika Gazetesi ve CTP milletvekili Doğuş Derya'ya yönelik protestolarda göz altına alınan iki kişi serbest bırakıldı

banner974
Eylemlerde gözaltına alınan iki kişi serbest

banner971

 Afrika Gazetesi ve CTP milletvekili Doğuş Derya'ya yönelik protestolarda Meclis’in damında bayrak açtığı için önceki akşam saatlerinde gözaltına alınan iki kişi sabaha karşı serbest bırakıldı.

AKP Kıbrıs Gençlik Kolları’nın Facebook hesabından yapılan açıklamada söz konusu olay doğrulandı ve TC Elçiliği’ne teşekkür edildi.

Açıklamada "Afrika paçavrasına yönelik yapılan eylem sebebiyle gözaltına alınan iki kardeşimiz gece saatlerinde serbest bırakıldı. Bu süreçte TC Lefkoşa Büyükelçimize, Başkanımız Mehmet Demirci'ye ve özellikle saatlerce Emniyet Müd. önünde nöbet tutan AK Gönüllülere teşekkür ederiz" denildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 6 yıl önce
meclisin saygınlığına karşı bu tür kötü davranışta bulunan kişileri lütfen ne Elçilik ne de başkası korumasın. Yoksa Meclisi tanımam mı diyorsunuz ?