banner913
banner932
banner1012

Ev arkadaşına cinsel tacizde bulundu

banner1020

Girne’de aynı evi paylaştığı kadın arkadaşını uyurken cinsel taciz ettiği öne sürülen İlker Şenman, şikayet üzerine tutuklandı

banner974
Ev arkadaşına cinsel tacizde bulundu

banner971

Evrim KAMALI

Girne’de 20 Temmuz tarihinde meydana gelen olayda aynı evi paylaştığı kadın arkadaşını uyurken cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen İlker Şenman isimli zanlı şikâyet üzerine gözaltına alındı. Hakkında, “cinsel saldırı” suçundan soruşturma yapılan zanlı dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Girne’de Ziya Rızkı Caddesi’nde bulunan apartmanda yaşanan olayda aynı evde kaldığı 29 yaşındaki D.T isimli kadını uyurken taciz ettiğini söyledi. Polis, zanlının D.T.’nin uyuduğu esnada boynundan öptüğünü, vücudunun çeşitli yerlerine dokunduğunu ifade etti. Zanlının şikâyet üzerine gözaltına alındığını kaydeden polis, kısa bir süre önce KKTC’ye gelen zanlının Girne’de bir otelde maliyet uzmanı olarak çalıştığını ifade etti. Zanlı hakkındaki, “Cinsel Saldırı” suçundan başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, yargı aşamasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı, 3 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 50 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.