banner913
banner932
banner1012

Eski erkek arkadaşını bıçakladı

banner1020

Lefkoşa’da eski sevgilisinin kendisi ile ilgili ileri geri konuştuğu gerekçesi ile öfkelenen Buse Kızılkaya, Servet Bozlar’ı bıçakladı

banner974
Eski erkek arkadaşını bıçakladı

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da Abdi Çavuş Sokak üzerinde eski sevgilisinin kendisi ile ilgili ileri geri konuştuğu gerekcesi ile öfkelenen Buse Kızılkaya tasarufundaki bıçak ile Servet Bozlar’ı bıçakladı. Tutuklanan zanlı dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Hamza Tarman olayla ilgili bulguları aktardı. Tarman huzurda bulunan zanlı Buse Kızılkaya’nın 30 Ekim tarihinde,  saat 15.30 sıralarında tasarrufunda bulunan 18 cm uzunluğundaki yeşil saplı bıçak ile eski erkek arkadaşı olan Servet Bozalar’ı aralarında kendisi ile ilgili ileri geri konuştuğu gerekçesi ile çıkan tartışma sonucunda sol göğsüne bir kez sokmak suretiyle adı edileni yaraladığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini zanlının polise gelerek suçunu itiraf ettiğini ve teslim olduğunu belirtti. Polis memuru Hamza Tarman tahkikatın tamamlandığını ve yaralının hayati tehlikesi bulunmadığını belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün ispati vücut etmesi, 5 bin TL nakid teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.