banner913
banner932
banner1012

Eşini darp edip boğmaya çalıştı

Dikmen’de eşine önce yumruk ve tekme atan, sonra da süpürge sapını eşinin boğazına dayayarak boğmaya çalışan Nuri Sanatçı tutuklandı

banner974
Eşini darp edip boğmaya çalıştı

banner971

 

Evrim KAMALI

Girne’ye bağlı Dikmen’de tartıştığı eşi D.S.’ye şiddet uygulayan Nuri Sanatçı tutuklanarak dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Boğaz Karakolu’nda görevli polis memuru Hasan Öngör, zanlının Dikmen’de saat 03.30 sıralarında evleri içerisinde tartıştığı eşinin şakağına yumruk atıp, saçlarından tutup sürükledikten sonra yere düşürüp tekme attığını söyledi. Polis, zanlının daha sonra süpürge sapını eşinin boğazına dayayarak boğmaya çalıştığını ifade etti. Şikâyet üzerine zanlının tutuklandığını, soruşturma başlatıldığını kaydeden Öngör, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verirken, söz hakkı alan zanlı çok pişman olduğunu söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ferhat - 5 yıl önce
bu kadar ailesine düşkün çalışkan nurinin canını yakan, cinnet geçirmesine sebeb olan neydi aceba bence işin detayına iyi bakılmalı suçlu olan nuri deil !her nekadarda yanlış olsada sigortalrını attiran nedir aceba !