banner913
banner932
banner1012

Esentepe ve Alagadi Plajı'nda 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

banner1020

banner974
Esentepe ve Alagadi Plajı'nda 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

banner971

Esentepe Plajı’nın doğusunda ve Alagadi Plajı’nda dün öğleden sonra üç kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Boğulma tehlikesi geçirenlerden 32 yaşındaki Tatiana Lashina’nın hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.
Polisten verilen bilgiye göre, Bahçeli’de yaşayan Tatiana Lashina (K-32), Esentepe Plajı’nın doğusunda, kıyıdan yaklaşık 15 metre kadar deniz içerisinde dalgaların etkisiyle dengesini kaybedip düşmesi neticesinde boğulma tehlikesi geçirdi. 
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılan Tatiana Lashina’nın hayati tehlikesi devam ediyor.
ALAGADİ’DEKİ OLAY
Girne’de, Alagadi Plajı’nda ise Lefkoşa’da yaşayan iki genç boğulma tehlikesi geçirdi. Kıyıdan yaklaşık 10-15 metre kadar deniz içerisindeyken boğulma tehlikesi geçiren İskender Yılmaz (E-21) ve Sergen Sumakoğulları (E-22) adlı gençlerin hayati tehlikeleri bulunmadığı kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.