banner913
banner932
banner1012

Ercan'da uyuşturucu, Haspolat'ta kundaklama

banner1020

Ercan Havalimanı’ndan KKTC’ye dün giriş yapan İ.O’ya (E-23) narkotik detektör köpeğin tepki vermesi sonucu yapılan aramada, çantasında yaklaşık 1 gr. ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu tespit edilerek el konuldu.

banner974
Ercan'da uyuşturucu, Haspolat'ta kundaklama

banner971

Olayla ilgili İ.O. tutuklandı.

HASPOLAT’TA ARAÇ MEÇHULŞAHISLARCA HASARA UĞRATILDI

Haspolat Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren “Asbuzu Yedek Parça”nın avlusunda yedek parça olarak satılmak üzere bulunan yarım araç bu sabah üzerine meçhul şahıslarca yanıcı madde dökülerek, ateşe verildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜZELYURT, İSKELE VE LEFKOŞA’DA ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU

Güzelyurt, İskele ve Lefkoşa’da dün polis tarafından asayiş ve trafik operasyonları gerçekleştirildi.

Denetimlerde, bölgede faaliyet gösteren bahis evleri, kumarhane, pansiyon, gece kulübü, alkollü içki satışı yapılan işyerleri ile kahvehaneler kontrol edildi.

Güzelyurt’taki kontrolde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmez iken trafik denetimlerde 343 araç kontrol edilerek, suç işlediği tespit edilen 55 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

İskele’de yapılan kontrolde de herhangi bir olumsuzluk tespit edilmez iken trafikte yapılan denetimlerde 180 araç kontrol edildi. Denetimlerde suç işlediği tespit edilen 21araç sürücüsü hakkında ileri işlem başlatıldı.

Lefkoşa’daki denetimlerde de gece kulüpleri, pansiyonlar ve alkollü içki satışı yapılan yerlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi ancak kumarhanelerde yapılan denetimlerde kumarhanelere giriş ve bulunmaları yasak 7 kişi tespit edildi ve haklarında yasal işlem başlatıldı.

Trafik denetimlerinde 682 araç kontrol edilerek, suç işlediği tespit edilen 185 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Y.Ö’nün (E-49) kullanımındaki araçta ise yetkili makamdan izinsiz av tüfeği tespit edildiğinden, hakkında yasal işlem başlatıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.