banner913
banner932
banner1012

Emlakcı mağdurları artıyor

banner1020

Başka emlak şirketlerine ait olan evleri kendi sorumluluğundaymış gibi gösterip farklı kişilere kiralayan zanlı Ahmet Uğurluşanlıtürk’le ilgili her gün yeni şikayetler polise intikal ediyor

banner974
Emlakcı mağdurları artıyor

banner971

 

(Kamalı Haber)

Lefkoşa’da başka emlak şirketlerine ait olan evleri kendi sorumluluğundaymış gibi gösterip farklı kişilere kiralayan zanlı Ahmet Uğurluşanlıtürk’ün sahtekârlıkla temin ettiği para miktarı gün geçtikçe artıyor. Zanlı dün ek tutukluluk süresi talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ilgili ilgili olarak şahadet veren polis memuru Fahri Gümüşsoy olayla ilgili bulguları aktardı. Gümüşsoy Temmuz – Eylül 2017ayları içerisinde Lefkoşa’da kiralık ev sitelerine aslında kiralama yetkisi olmadığı başka evlerin resimlerini kullanarak Lapis Emlak adı altında yayınlayarak kiralayan Lapis Emlak Direktörü zanlı Ahmet Uğurluşanlıtürk’ün sahte kiralama sözleşmeleri ile kiralayarak sahtekârlıkla 49 550 TL para aldığını söyledi. Polis zanlının tutuklandığı haberini gazetelerden öğrenen mağdurların polise ederek şikayette bulunduğunu ve her gün yeni şikayetler polise intikal ettiğini söyledi. Polis memuru Gümşsoy zanlını aleyhine gelen şikâyetlere yeninin eklene bileceğini belirterek zanlının soruşturma maksatlı 2 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlı aleyhine yürütülen soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının 2 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.