banner913
banner932
banner1012

Eğmez, Güney’de tedaviye gidecek

banner1020

Erkan Eğmez, Güney Kıbrıs’ta tedavi göreceği beyanı ile aleyhindeki yurtdışına çıkış yasağı teminatını değiştirme talebi ile mahkemeye başvurdu

banner974
Eğmez, Güney’de tedaviye gidecek

banner971

Evrim KAMALI

Akıncılar bölgesinden Ağustos 2017 tarihinde askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs’a giden ve yine aynı yoldan geri gelmeye çalışırken askerler tarafından tespit edilerek yakalanan zanlılardan Erkan Eğmez, Güney Kıbrıs’ta tedavi göreceği beyanı ile aleyhindeki yurtdışına çıkış yasağı teminatını değiştirme talebi ile mahkemeye başvurdu. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı Eğmez’in 2 ay süre ile yurtdışına çıkışının serbest bırakılmasına ve 2 KKTC vatandaşı kefilin imza edeceği kefalet senedi şartı ile kabul etti.

Erkan Eğmez’in Güney Kıbrıs’ta tedavi olacak olması akıllara her fırsatta Kıbrıslı Rumlara hakaret eden ve ülkemizde olması muhtemel çözüm çalışmalarına karşı duran Erkan Eğmez’in ülkemizde başarılı Türk doktorlar dururken neden sağlığını Güney Kıbrıs’taki doktorlara emanet ediyor sorusunu akla getiriyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.