banner913
banner932
banner1012

Doğru yanlış mı yaptı?

banner1020

Aynı evde birlikte kaldığı Mehmet Yılmaz’a ait pantolonunun cebinde bulunan 1000 TL para ile adı edilene ait bir adet bavulu çaldığı gerekçesi ile zanlı Mahmut Doğru tutuklandı

banner974
Doğru yanlış mı yaptı?

banner971

(Kamalı Haber) 
Lefkoşa Surlar içinde birlikte kaldığı ev arkadaşına ait paraları çaldığı gerekçesi ile tutuklanan zanlı Mahmut Doğru dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Cennet Okur olayla ilgili bulguları aktardı. Okur huzurda bulunan zanlı Mahmut Doğru’nun Lefkoşa’da 13 Ekim tarihinde saat 17.30 sıralarında Avni Efendi Sokak üzerinde bulunan ikametgâh içerisinde, aynı evde birlikte kaldığı Mehmet Yılmaz’a ait pantolonunun cebinde bulunan 1000 TL para ile adı edilene ait bir adet bavulu çaldığı gerekçesi ile tutuklandığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni başladığını zanlının vermiş olduğu ifadesinin teyit ve tekzip edileceğini belirterek ilk etap da soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlının soruşturma maksatlı ilk etap da 2 gün poliste kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.