banner913
banner932
banner1012

Direksiyon hakimiyetini kaybedip ağaca çarptı

banner1020

banner974
Direksiyon hakimiyetini kaybedip ağaca çarptı

banner971

Lefkoşa-Girne anayolunda bu gece meydana gelen araç sürücüsünün dikkatsizliği sonucu yaşanan kazada iki kişi ağır yaralandı.

Poliin verdiği bilgiye göre, saat 22:00 sıralarında, Lefkoşa -Girne Anayolu 4-5 km'leri arasında, Ahmet Öncel (E-24), yönetimindeki DF 866 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkıp akasya ağacına çarptıktan sonra takla atmasıyla yaşandı.

Kaza sonucu ağır yaralanan araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Kılıç (E-22) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavileri hâlen sürüyor. Kaza sonucu, ilk tespitlere göre araç sürücüsü Ahmet Öncel'in kaburgalarında, yolcu Ahmet Kılıç'ın ise belinde kırık tespit edildi. Kazanın hemen ardından olay yerine gelen Lefkoşa Trafik Tahrikat Amiri Mehmet Özatılgan’da incelemelerde bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.