banner913
banner932
banner1012

Dikkatsizlikleri pahallıya mal oldu

banner1020

Lefkoşa’da Metehan bölgesinde dikkatsizce kavşağa giren araç sürücüsü nedeniyle yaşanan kazada beş kişi hafif yaralandı

banner974
Dikkatsizlikleri pahallıya mal oldu

banner971

Lefkoşa’da Metehan bölgesinde meydana gelen kazada beş kişi hafif yaralandı.

Kaza bu sabah saat 10.00 sıralarında Metehan bölgesindeki isimsiz sokakta ilerlemekte olan Derviş Ersun Şeytanoğlu yönetimindeki NR 211 plakalı araçla Osman Örek Caddesi Kavşağına geldiğinde durmayarak kavşağa girerek sol şeritten sağ şerite geçmesi sonucunda cadde üzerinde ilerlemekte olan aracın önünü tıkamasıyla meydana geldi.

Osman Örek Caddesi üzerinde doğu istikametine doğru ilerlemekte olan Babajan Altybayev yönetimindeki FJ 060 plakalı araç ile süratini düşürmeden kavşağa yaklaşması nedeniyle  Derviş Ersun Şeytanoğlu yönetimindeki NR 211 plakalı aracın önünü tıkamasıyla çarpıştılar.

Çarpmanın etkisiyle savrulan NR 211 plakalı araç çelik bariyerlere çarparak sağ şerit içerisinde yüzü güneybatıya bakar vaziyette dururken, FJ 060 plakalı araç ise yolun solundan kaldırım üzerine çıkarak kaldırımdaki beton duvara sol yan kısmı ile çarparak yola dönerek durdu.

Kaza sonucunda FJ 060 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Alayköy’de sakin Tatiana Enache, Katernya Mazur, Lumunita Lungu, Svitlina Kovalchuk ile NR 211 plakalı araç sürücüsü Derviş Ersun Şeytanoğlu hafif yaralanarak kaldırıldıkları Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde gördükleri ilk yarım tedavisi sonrasında taburcu edildiler.

Kaza sonucunda her iki araçta büyük maddi hasar meydana geldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.