banner913
banner932
banner1012

Dikkatsizliği pahallıya mal oldu

banner1020

Lefkoşa'da Atatürk Öğretmen Akademisi önünden Hamitköye sabah saatlerinde dikkatsizce ilerleyen Mehmet Karapaşa sağ şeride geçerek o esnada karşıdan gelen bir araçla yüz yüze çarpışması sonucunda savrularak park halindeki başka bir araca daha çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı

banner974
Dikkatsizliği pahallıya mal oldu

banner971

Lefkoşa’da Atatürk Öğretmen Akademisi önünde sabah saatlerinde meydana gelen kazada iki kişi hafif yaralandı.

Kaza saat 09:20 sıralarında, Lefkosa'da İsmail Beyoğlu Caddesi üzerinde, 26 yaşındaki Mehmet Karapaşa, yönetimindeki HN 637 plakalı araç ile dikkatsiz bir şekilde Hamitköy istikametine doğru seyrettiği sırada yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan 19 yaşındaki Hacı Ahmet Sarı  yönetimindeki KD 219 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu yüz yüze çarpışması sonucunda yaşandı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan HN 637 plakalı araç yolun sağında cep içerisinde park halinde bulunan HE 360 plakalı araca çarparak durdu. Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan KD 219 plakalı araç sürücüsü Hacı Ahmet Sarı ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 41 yaşındaki İsminaz Sarı  kaldırıldıkları Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerini müteakip taburcu odular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.