banner913
banner932
banner1012

Çocuklarını kaçıran baba kuzeyde yakalandı

banner1020

Güney’de üç çocuğunu kaçıran Ürdünlü Sufian Mohammad Abdallah Marie, çocuklarıyla birlikte KKTC’de tespit edildi ve Rum Yönetimi’ne teslim edildi

banner974
Çocuklarını kaçıran baba kuzeyde yakalandı

banner971

Güney Kıbrıs’ta önceki gün 3 çocuğunu kaçıran Ürdün uyruklu 42 yaşındaki Sufian Mohammad Abdallah Marie, çocuklarıyla birlikte KKTC’de tespit edilip Barış Gücü aracılığıyla Rum Yönetimi’ne teslim edildi.
12, 6 ve 4 yaşlarındaki üç çocuğuyla birlikte önceki gün öğlen Gayretköy’de tespit edilen Ürdünlü Sufian ve çocuklar için, İki Toplumlu Suç ve Suçlara İlişkin Teknik Komite’yle temasa geçildi.
Ardından, Ürdünlü Sufian ve 3 çocuk, saat 14.30 sıralarında Ledra Palace Sınır Kapısı’nda BM Barış Gücü yetkililerine teslim edilerek Rum Yönetimi’ne iade edildi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.