banner913
banner932
banner1012

“Çocuklarım aç diye çaldım”

banner1020

Yenikent’te bir inşaattan bin 780 TL değerinde inşaat demiri çalındı. Olayla ilgili iki kişi tutuklandı. Suçu işlediğini kabul eden Ahmet Özsakallı, “Çocuklarım günlerdir kuru ekmek yiyor. Onlara bir şeyler alabilmek için hurdaları satıyordum ” dedi

banner974
“Çocuklarım aç diye çaldım”

banner971

Evrim KAMALI

Yenikent-Gönyeli'de bir inşaattan demir çaldıkları tespit edilen zanlılar Ahmet Özsakallı ve Hüseyin Özsakallı tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Zübeyde Sennaroğlu olayla ilgili bulguları aktardı. Sennaroğlu huzurda bulunan zanlı Ahmet Özsakallı’nın Yenikent, Gönyeli'de bulunan bir inşaattan 5 Kasım tarihinde yaklaşık 500 Kilo ağırlığında 1780 TL değerinde inşaat demiri çaldığını söyledi. Polis müştekinin şikâyeti üzerine 6 Kasım tarihinde başlatılan soruşturma kapsamında kamera kayıtlarının incelendiğini ve zanlı Ahmet Özsakallı’nın aracının tespit edildiğini belirtti. Polis memuru Sennaroğlu yapılan ileri sorgulamada zanlı Ahmet Özsakkalı’nın evinde tespit edildiğini ve konu ile ilgili izahat istendiğinde konu demirleri aldığını itiraf ettiğini mahkemeye aktardı. Polis zanlının ayrıca konu demirleri oğlu olan zanlı Hüseyin Özsakallı ile birlikte aldıklarını beyan etmesi üzerine Hüseyin’in de polise gelerek teslim olduğunu söyledi. Polis memuru Zübeyde Sennaroğlu mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini zanlıların vermiş oldukları ifadenin teyit ve tekzip edileceğini belirterek soruşturma maksatlı ilk etapta 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadeti üzerine söz alan zanlı Ahmet Özsakallı bu suçu işlediğini ancak mecbur kaldığını belirterek çocuklarının günlerdir kuru ekmek yediğini ve onlara yiyecek bir şeyler alabilmek için hurda topladığını ve izin almadan konu yerdeki demirleri de toplayıp sattığını söyledi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlıların soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.