banner913
banner932
banner1012

Cezaevinde doğuran kadının bebeği alındı

banner1020

Merkezi Cezaevi’nde uyuşturucu suçundan tutuklu olarak bulunan bir kadın mahkumun doğum yaptığı ancak bebeğinin cezaevinden alındığı öğrenildi.

banner974
Cezaevinde doğuran kadının bebeği alındı

banner971

Elde edinilen bilgililere göre söz konusu kadın mahkum cezaevinde doğum yaptıktan sonra cezaevi kurallarına aykırı hareket ettiği gerekçesiyle

16 gün hücre hapsi cezası aldı.

Bunun üzerine Merkezi Cezaevi Müdürü Derviş Çebiç’in talimatıyla bebek, bakılması için annesiden alınarak cezaevinde görevli kadın bir gardiyanın annesine verildi.

Cezaevinde bulunan annenin söz konusu kararı alan Çebiç’e tepki gösterdiği ve çocuğunu geri almak için mücadele ettiği kaydedildi. Bu arada anneden ayır kalan bebeğin kısa bir süre önce bronşit olduğu belirtildi.

Hatırlanacağı üzere bir süre önce cezaevine uyuşturucu sokulduğu iddialarıyla polis müdürlüğü soruşturma başlatmış, müdür Çebiç ise görevden alınması için hükümete talepte bulunduğu ifade edilmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.