banner913
banner932
banner1012

Cantaş son yolculuğuna uğurlandı

banner1020

Lefkoşa’nın tanınmış simalarından emekli Polis Müdür Muavini Remzi Cantaş, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

banner974
Cantaş son yolculuğuna uğurlandı

banner971

Demokrat Bakış Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Güvenç Cantaş’ın önceki gün vefat eden babası Emekli Polis Müdür Muavini Remzi Cantaş, polis töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Dün Lefkoşa’da İsmail Safa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Türk Bayrağına sarılı tabutu polislerin ve ailesinin omuzlarında Lefkoşa Kabristanlığı’na defnedildi.

Lefkoşa’nın tanınmış simalarından olan emekli Polis Müdür Muavini Remzi Cantaş’ın beklenmedik ölümü başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzdü. Cenaze esnasında gözyaşları sel oldu.

Cenaze törenine ailesinin yanı sıra, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi Meral Akıncı, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Polis Genel Müdürü 1. Yardımcısı Barbaros Savaşcı, DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Ana muhalefet UBP Genel Başkanı Ersin Tatar, birçok milletvekili, bürokratlar ve sevenleri katıldı.

Cantaş ailesi daha sonra taziyeleri kabul etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.