banner913
banner932
banner1012

Camını kırıp girdiği evden eli boş çıktı

banner1020

Lefkoşa Köşklüçiftlik bölgesinde Akile Neriman Münür'e ait ikametgâhın pencere camını kırarak içeri giren ancak bir şey çalmadan çıkan zanlı Hasan Alp olaydan 2 hafta sonra tespit edilerek tutuklanırken, eve ne amaçla girdiği sorgulandı

banner974
Camını kırıp girdiği evden eli boş çıktı

banner971

 

 

(Kamalı Haber)

Lefkoşa Köşklüçiftlik bölgesinde Akile Neriman Münür'e ait ikametgâha eylül ayı içerisinde pencere camını kırarak giren zanlı Hasan Alp olaydan 2 hafta sonra tespit edilerek tutuklandı. Zanlı dün tutukluluk süresi talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ali Gencer olayla ilgili bulguları aktardı. Gencer huzurda bulunan zanlı Hasan Alp’in 1 – 14 Eylül 2017 tarihleri arasından, Lefkoşa Köşklüçiftlik bölgesinde Akile Neriman Münür'e ait ikametgâhın pencere camını kırarak içeri girdiğini söyledi. Polis zanlının içeriden herhangi bir şey almadan çıkış yaptığını mahkemeye aktardı. Polis memuru Ali Gencer ev sahibinin olayı polise şikâyet etmesi üzerine olay yerinden alınan parmak izleri sonucu zanlının tespit edildiğini belirterek mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini zanlının soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için ilk etap da 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlının soruşturma maksatlı poliste 1 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.