banner913
banner932
banner1012

Bonzaiyi çekti, aracında bayıldı

banner1020

Lefkoşa’da Girne Kapısı civarında devriye gezen polis ekipleri tarafından araç içerisinde baygın vaziyette bulunan 22 yaşındaki Hasan Çuhadar’ın tasarrufunda dört gram sentetik cannabionit türü uyuşturucu madde çıktı

banner974
Bonzaiyi çekti, aracında bayıldı

banner971

Lefkoşa’da Girne Kapısı civarında aracında baygın olarak bulunan zanlı Hasan Çuhadar’ın tasarrufunda dört gram sentetik cannabionit türü uyuşturucu madde çıkınca tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Ahmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram huzurda bulunan zanlı Hasan Çuhadar’ın 18 Mayıs tarihinde sabah saat 01.30 raddelerinde Lefkoşa’da Girne Caddesi üzerinde kullanımında bulunan araç içerisinde baygın vaziyette devriye gezen polis ekipleri tarafından bulunduğunu söyledi. Polis zanlının uyuşturucu tesiri altında olmasından şüphelenilmesi üzerine konu araç içerisinde yapılan aramada içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet elle sarılmış ucu yanık sigara ve kâğıt parçası içerisinde gizlenmiş yaklaşık 4 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare yapıldığını belirtti.

Polis memuru Ahmet Bayram zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verdiğini vermiş olduğu ifadesinin konu uyuşturucu maddeyi 16 Mayıs tarihinde bir şahıstan aldığı itirafında bulunduğunu söyleyerek konu ifadesinin teyit ve tekzip edileceğini ve aranan bir şahıs olduğunu belirtti. Polis aktarmış olduğu olgular ışığında zanlının soruşturma maksatlı ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.