banner913
banner932
banner1012

Bonzai canından ediyordu

banner1020

banner974
Bonzai canından ediyordu

banner971

Gazimağusa’da dün saat 11.00 sıralarında Gülseren yolunda üzerinde aracı ile seyir halinde iken rahatsızlanarak ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılan 36 yaşındaki Z.Ö.’nün aracında polis tarafından yapılan aramada; sentetik cannabionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 2 gram ağırlığında madde bulunarak emare alındı. Adı edilen tedavisine müteakip tutuklanmış olup, soruşturma devam etmekte.

MORMENKEŞE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU 

Öte yandan dün saat 20:45’de Mormenekşe'de,  alınan ihbar üzerine yapılan operasyonda sonucu U.Ö.(E-28), O.G.(E-20) ve M.Ş.(K-18)’nin tasarruflarında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 145 gr ağırlığında madde bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan M.Ö.(E-34 ), M.Ö (E-35) ve T.T. (E-18) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmekte.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.