banner913
banner932
banner1012

Boğaziçi'nde avcılar çürümüş ceset buldu

banner1020

İskele'ye bağlı Boğaziçi köyü yakınındaki tepelik alanda avlayan avcılar yarısı çürümüş bir erkek cesedi buldu. Cesedin, Sınırüstü Yaşlı Bakım Evi’nden 9 Ağustos’ta ayrılan ve kayıp olduğu bildirilen 79 yaşındaki Cemal Çağman'a ait olduğu bildirildi

banner974
Boğaziçi'nde avcılar çürümüş ceset buldu

banner971

 Boğaziçi köyü civarında bu sabah avlayan avcılar tarafından yarısı çürümüş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, Sınırüstü Yaşlı Bakım Evi’nden 9 Ağustos’ta ayrılan ve kayıp olduğu bildirilen 79 yaşındaki Cemal Çağman'a ait olduğunun belirlendiği açıklandı.

Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, bu sabah saat 07.30 sıralarında, Boğaziçi köyünün karşısındaki anayolun yaklaşık iki kilometrelik kuzey kısmındaki tepelik alanda yarısı çürümüş durumda bir erkek cesedi bulundu.

Yürütülen ileri soruşturmada söz konusu cesedin, Sınırüstü Yaşlı Bakım Evi’nden 9 Ağustos’ta ayrılan ve kayıp olduğu bildirilen 79 yaşındaki Cemal Çağman'a ait olduğunun belirlendiği kaydedildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.