banner913
banner932
banner1012

Biri bıçakladı, diğeri kaçırdı

banner1020

Bulut Akacan’a yönelik düzenlenen bıçaklı saldırıda, araya giren iş adamının korumaları Özer Ustaoğlu ile Hulusi Kalkan’ı yaralayan zanlı Erkan Taşdöken ile onu kaçıran Erman Demirel gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı

banner974
Biri bıçakladı, diğeri kaçırdı

banner971

(Kamalı Haber) -Girne’de önceki gün iş adamı Bulut Akacan’a yönelik düzenlenen bıçaklı saldırıda, araya giren iş adamının korumaları Özer Ustaoğlu ile Hulusi Kalkan’ı yaralayan zanlı Erkan Taşdöken ile suçla bağlantılı Erman Demirel gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlı Taşdöken’in bir şirkette teknik servis müdürü olduğu öğrenilirken, zanlı Demirel’in ise olaydan sonra Taşdöken’i kaçırdığı öne sürüldü.

BİR YARALADI,DİĞERİ KAÇIRDI

Duruşmada, zanlı Taşdöken aleyhinde, “Ağır yaralama, kanunsuz bıçak taşıma”, zanlı Demirel aleyhinde ise “Suçu örtmek” suçlarından soruşturma başlatıldığı belirtildi. Polis, zanlı Taşdöken’in önceki gün saat 16.00 sıralarında İnönü Sokak üzerinde, tasarrufunda bulundurduğu bıçağı Bulut Akacan’ın karın kısmına bir kez salladığını, Akacan’ın geri çekilmesi sonucunda yara almadığını olayda, araya giren Özer Ustaoğlu’nun boyun ve sol bacağından, Hulusi Kalkan’ın ise sağ bacağından yaralandığını söyledi. Polis, Kalkan’ın Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne, Özer Ustaoğlu’nun ise Yakın Doğu Hastanesi’nde müşahede altına alındığını belirtti.

YOĞUN BAKIMDA

Ustaoğlu’nun durumunun ağır ve yoğun bakımda olduğunu kaydeden polis, olayın ardından zanlının, Erman Demirel’in kullanımındaki araçla olay yerinden uzaklaştığını söyledi. Polis, yapılan aramalar sonucu zanlıların tespit edilerek gözaltına alındığını ancak olayda kullanılan bıçağın bulunamadığını dile getirdi. Polis, zanlı Demirel’in serbest kalması halinde kanıt bıçağı yok edebileceğini, polise verdiği ifade de bıçağı görmediğini iddia ettiğini dile getirdi.

12 KİŞİDEN İFADE ALINDI

Olayla ilgili 12 görgü tanığından ifade aldıklarını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.