banner913
banner932
banner1012

Bir ay içinde aynı yeri iki kez soydu

banner1020

Lefkoşa’da geçtiğimiz ay bir hukuk bürosuna girerek hırsızlık yapan 14 yaşındaki çocuk, tutuklanıp teminatla serbest kalmasının ardından yine aynı hukuk bürosuna girerek 690 TL nakit para çaldı

banner974
Bir ay içinde aynı yeri iki kez soydu

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir hukuk bürosuna geçtiğimiz ay girerek hırsızlık yapan İ.U isimli 14 yaşındaki çocuk zanlı teminata bağlanıp serbest kalmasının ardından önceki gün yeniden aynı ofise girerek hırsızlık yaptı. Tutuklanan zanlı dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Rauf Kürşad huzurunda gerçekleşen dünkü duruşma zanlının yaşının küçük olmasından ötürü kapalı oturum şeklinde gerçekleşti. Mesele ile ilgili olarak aldığımız bilgi çocuk zanlının 26 Ağustos tarihinde saat 21.45 raddelerinde Lefkoşa Surlar içinde faaliyet gösteren bir hukuk bürosuna girdiğini ve içeriden 690 TL nakit para çaldığı yönünde. Zanlının kamera görüntülerinden tespit edildiğini ve suçunu kabul ettiğini de öğrendik. Zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlanması üzerine teminata bağlandı. Mahkeme zanlıyı yurtdışına çıkış yasağı, 3 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 30 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve akşamüstü 17.00 ile sabah 08.00 saatleri arasında ikametgâhından 100 metre uzağa gitmemesi yönünde emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.