banner913
banner932
banner1012

Bıçaklı, sopalı kavga

banner1020

Bir üniversite içerisinde iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklar ve sopalar konuştu. 12 kişiyle bir olup üç kişiyi sopalarla darp eden Mehmet Can Ava, Veysel Kaplan, Mehmet Bubi Özateş adlı öğrenciler tutuklandı. Üç zanlıyı bıçakla yaralayan üç kişi ise aranıyor

banner974
Bıçaklı, sopalı kavga

banner971

Evrim KAMALI

Bir üniversite içerisinde iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklar ve sopalar konuştu.12 kişiyle bir olup üç kişiyi sopayla darp eden zanlılar  Mehmet Can Ava, Veysel Kaplan, Mehmet Bubi Özateş tutuklanırken, üç zanlıyı bıçakla hafif yaralayan üç kişi ise aranıyor.

Tutuklanan şahıslar dün tutuklama  talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılırken, polis aranan birçok şahıs olduğunu açıkladı.

Polis, 27 Ekim tarihinde saat 14.00 sıralarında bir üniversite içerisindeki otoparkta daha önceden aralarında bulunan husumetten dolayı zanlı Mehmet Can Ava, Veysel Kaplan,zanlı Mehmet Bubi Özateş ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 12 kişinin kanunsuz olarak toplandıktan sonra 34 JS 7369 plakalı aracın bagajından çıkardıkları tahta sopalarla A.G.D.,N.E., U.E.’nin vücudunun çeşitli yerlerine vurduklarını söyledi.Meseleyle ilgili aranan şahıslar olan U.E., A.G.D., N.B’nin de ise tasarruflarındaki bıçakla Mehmet Can Ava, Veysel Kaplan ve zanlı Mehmet Bubi Özateş’in vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladıklarını ifade eden polis,mesele ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü, aranan şahıslar olduğunu belirterek, zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.