banner913
banner932
banner1012

Baygın halde avucunda bonzaiyle bulundu

banner1020

Alayköy’de baygın vaziyette bulunan İlkay Dural’ın avucunda kâğıda sarılı uyuşturucu madde tespit edildi. Yapılan tahkikatta Dural’ın konu uyuşturucuyu Ersan Tarım’dan aldığı tespit edildi

banner974
Baygın halde avucunda bonzaiyle bulundu

banner971

Evrim KAMALI

Alayköy’de baygın vaziyette bulunan ve konunun polise aktarılması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri zanlı İlkay Dural’ın avuç içinde kâğıda sarılı uyuşturucu madde tespit etti. Olay yerine gelen doktorlar tarafından ayıltılan zanlı suçunu kabul edip konu uyuşturucuyu Ersan Tarım’dan aldığı itirafında bulundu. Zanlı Dural’ın itirafı üzerine harekete geçen polis ekipleri Tarım’ın evine gitti Tarım evinde polis ekipleri tarafından baygın olarak tespit edildi. Polisler zanlı Ersan Tarım’ın elinde de uyuşturucu tespit etti. Tutuklanan zanlılar dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Ahmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram huzurda bulunan zanlılar İlkay Dural ve Ersan Tarım’ın uyuşturucu madde alma, verme ve tasarruf suçlarından methaldar olduklarını söyledi. Polis huzurda bulunan zanlı İlkay Dural’ın 21 Ağustos tarihinde saat 13.00 sıralarında Alayköy’de yol kenarında baygın vaziyette bulunduğunu ve olayın polise aktarıldığını söyledi. Polis olay yerine gelen polis ekipleri ve ambulansın yapmış olduğu müdahale esnasında zanlının avuç içinde gazete kâğıdına sarılı uyuşturucu madde olduğu düşünülen yaklaşık 1 gram ağırlığında madde tespit edildiğini belirtti. Polis memuru Ahmet Bayram ayıltılan zanlının ifade verdiğini ve suçunu kabul ettiğini, ifadesinde elinde bulunan maddeyi aynı gün Ersan Tarım isimli şahıstan aldığı itirafında bulunduğunu aktardı. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında zanlı Ersan Tarım’ın evine gittiğini ve ev içerisinde koltuk üzerinde zanlıyı baygın vaziyette bulduğunu söyledi. Polis zanlı Tarım’ında avuç içinde hap kutusu içerisinde muhafaza ettiği yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde tespit edildiğini belirtti.

Polis memuru Ahmet Bayram tahkikatın henüz tamamlanmadığını alınan emarelerin tahlile gönderildiğini belirterek zanlıların soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Polis şahadeti sonunda söz alan zanlı Ersan Tarım suçsuz olduğunu kimseye uyuşturucu vermediğini ve kendisinin de kullanmadığını iddia etti. Tarım Alayköy bölgesinde olan her uyuşturucu olayında kendisinin suça bağlandığını belirtti.

Huzurunda verilen şahadeti ve beyanları değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlıların soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.