banner913
banner932
banner1012

Balkonda kenevir bahçesi

banner1020

Şeyda Muhammedi’nin Karaoğlanoğlu’ndaki evinde üç saksı içerisinde üç adet hintkeneviri bitkisi bulundu. Evin hemen yanındaki derede ise saksı içerisinde 25 santim hintkeneviri ele geçirildi

banner974
Balkonda kenevir bahçesi

banner971

Evrim KAMALI
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri, aldıkları ihbar üzerine zanlı Şeyda Muhammedi’nin Karaoğlanoğlu bölgesindeki evinde arama yaptı. Evin içinde ve dışında saksı içerisinde ekili hintkeneviri bitkisi bulan polis, zanlıyı gözaltına aldı.
Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, aldıkları bir ihbar üzerine 27 Ekim saat 16.00 sıralarında zanlının Karaoğlanoğlu bölgesindeki evinde arama yaptıklarını söyledi.
Polis, yapılan aramada evin balkonunda 3 saksı içerisinde boyları 45 ile 60 olan 3 adet hintkeneviri bitkisi bulduklarını ifade etti. Evin hemen yanındaki derede saksı içerisinde 25 santim hintkeneviri bitkisi bulduklarını kaydeden polis, zanlının gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.Bulunan bitkilerin analize gönderileceğini, aranan şahıslar olduğunu,alınması gereken ifadeler bulunduğunu kaydeden polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini, suçunu kabul ettiğini söyledi.Polis, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme, hakkında soruşturma yürütülen zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.