banner913
banner932
banner1012

Ayni jeneratörü iki kez çaldılar

banner1020

Mutluyaka’da Fikri Kırıkkale’ye ait evden 26 Şubat’ta çaldıkları jeneratörü satamayınca eve geri götüren zanlıların, 28 Şubat’ta aynı jenaratörü tekrardan evden çalarak İskele’ye götürüp 800 TL’ye sattıkları ortaya çıktı

banner974
Ayni jeneratörü iki kez çaldılar

banner971

 Gamze PİR BAYKUR

Mutluyaka’da Fikri Kırıkkale’ye ait eve girerek 1 adet jeneratör sirkat etmekle suçlanan zanlı Cuma Bayır, Mustafa Bayır, Umut Keloğlu, İbrahim Eke ve  Mustafa Kurucu almış oldukları tutukluluk sürelerinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı. “Geceleyin ev açma”, “Sirkat” ve “Mülke tecavüz” suçlarıyla ilgili olarak dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

PİŞMAN OLUP JENERATÖRÜ GERİ GÖTÜRDÜLER...

Meselenin tahkikat subayı Müfettiş Muavini Ulaş Ursavaş, zanlı Cuma Bayır, Mustafa Bayır, Umut Keloğlu, İbrahim Eke ve Mustafa Kurucu’nun 26 Şubat tarihinde Mutluyaka’da Fikri Kırıkkale’ye ait eve kimsenin olmadığı sırada hep beraber gidip ortak hareket ederek mutfak penceresinden içeriye girdiklerini ve Bin TL değerindeki jeneratörü satmak için sirkat ederek zanlı Cuma Bayır’ın arabasına koyduklarını açıkladı. Zanlıların konu jeneratörü satmak için Korkuteli’ne götürdüklerini belirten Ursavaş, jeneratörü satamadıkları için çaldıkları eve geri götürdüklerini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Ursavaş, KKTC vatandaşı olan zanlı Cuma Bayır, Mustafa Bayır, Mustafa Kurucu, Umut Keloğlu ve TC vatandaşı olan zanlı İbrahim Eke’nin uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

ZANLI CUMA BAYIR 2 GÜN ARAYLA AYNİ EVE GİREREK AYNİ JENERATÖRÜ ÇALDI...

Zanlı Cuma Bayır, 2 gün arayla Mutluyaka’da Fikri Kırıkkale’ye ait eve ikinci kez girerek yine ayni jeneratörü sirkat ettiği gerekçesiyle dün ikinci kez mahkemeye çıkarılarak teminata bağladı. Meselenin tahkikat subayı Müfettiş Muavini Ulaş Ursavaş, zanlı Cuma Bayır’ın 28 Şubat tarihinde yine Fikri Kırıkkale’ye ait eve giderek sürme cam kapıyı açıp içeriye girdiğini ve 26 Şubat tarihinde çaldıktan sonra geri getirdiği jeneratörü yeniden sirkat ettiğini açıkladı. Zanlı Cuma Bayır’ın ikinci kez sirkat ettiği jeneratörü İskele’ye götürerek 800 TL’ye sattığını belirten Ursavaş, konu jeneratörün İskele’de bulunduğunu söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Ursavaş, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Cuma Bayır, Mustafa Bayır, Umut Keloğlu, İbrahim Eke ve Mustafa Kurucu’nun kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine ve haftada 2 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta  bulunmalarına emir verdi. Ayrıca Asafoğulları, zanlı Mustafa Bayır, Umut Keloğlu, İbrahim Eke ve Mustafa Kurucu için 1’er KKTC vatandaşının 75’er bin TL şahsi kefalet senedi, zanlı Cuma Bayır için ise 2 KKTC vatandaşının 75’er bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine, yine zanlı Cuma Bayır’ın 3 bin TL nakdi teminat, zanlı İbrahim Eke’nin ise 2 bin TL nakdi teminat ödemesine emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.