banner913
banner932
banner1012

Aydınlatma direğine çarparak durabildi

banner1020

Lefkoşa’da fuar alanı kavşağında iki araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlardan biri aydınlatma direğine vurdu

banner974
Aydınlatma direğine çarparak durabildi

banner971

Murat ASLAN

Lefkoşa’da önceki gece dikkatsiz sürüş ve acelecilik nedeniyle meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı.

Önceki gece saat 23:10 raddelerinde Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde yönetimindeki HR 764 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyreden Lefkoşa’da sakin Mustafa Marmara, fuar kavşağına geldiğinde dikkatsizce ve düz gitmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden sağa Yakın Doğu Bulvarı istikametine dönüşe geçti.

Mustafa Marmara, yönetimindeki araçla dönüşe geçtiği sırada Dr. Fazıl Küçük Caddesi üzerinde sağ şerit içerisinde doğu istikametine yine dikkatsiz ve kavşağa geldiğinde süratini indirmeden seyreden Lefkoşa’da sakin öğrenci Mohammad Shahaem Al Afandi yönetimindeki LS 319 Z plakalı salon aracın sağ arka yan kısmına aracının sağ ön kısmı ile çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolsüz bir şekilde savrulan LS 319 Z plakalı araç 50 metre yol içerisinde doğu istikametine ilerleyip orta refüj içerisinde bulunan metal aydınlatma direğine aracının sol yan kısmı ile çarpıp durdu.

Kaza sonucu yaralanan Mohammad Shahem Al Afandi, YDÜ Acil Serviste yapılan tedavisine müteakip taburcu edildi. Kazada HR 764 plakalı araçta 1000 TL, LS 319 plakalı araçta 7500 TL, aydınlatma direği ve lambalarında ise 5000 TL tahmini hasar oluştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.