banner913
banner932
banner1012

Aşırı sürat yine kaza getirdi

banner1020

Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde aşırısı sürat nedeniyle yaşanan kazada iki takla atan araçta üç kişi yaralandı

banner974
Aşırı sürat yine kaza getirdi

banner971

Lefkoşa’da günün ilk saatlerinde Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde aşırısı sürat nedeniyle yaşanan kaza yürekleri ağza getirirken, kazada üç kişi yaralandı.

Polisin verdiği bilgiye göre kaza saat 02.00 raddelerinde Lefkoşa’da Sanayi Caddesi boyunca HU 609 plakalı salon aracı kuzey istikametine doğru aşırı süratli ve dikkatsiz bir şekilde kullanan Güzelyurt’da sakin 20 yaşındaki Doğukan Tarzan seyrettiği yolun sağa virajlanan kısmına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Tarzan aracıyla yolun solundan yoldan çıkarak 2 takla attıktan sonra önü güney istikametine bakar şekilde tavanı üstünde durdu.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Doğukan Tarzan, araçta yolcu olarak bulunan Lefkoşa’da sakin 21 yaşındaki kadın Melisa Yıldız ve Güzelyurt’da sakin 28 yaşındaki Tayfun Ahçıeli 112 ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan ilk yardım tedavilerinin ardından acil serviste müşahede altına alındılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.