banner913
banner932
banner1012

Aşırı alkollü sürücü, motosikletliye çarpıp kaçtı

banner1020

Gönyeli’de 384 promil alkol tesiri altında araç süren Noman Ahmad Malik, motosiklet sürücüsüne çarpıp yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Ancak polis kısa sürede sürücüyü yakalamayı başardı

banner974
Aşırı alkollü sürücü, motosikletliye çarpıp kaçtı

banner971

Gönyeli'de Atatürk Caddesi üzerinde sabah saat 01.10 raddelerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kazaya neden olan  aşırı alkollü sürücü aslen Pakistanlı olan KKTC vatandaşı zanlı Noman Ahmad Malik tutuklanDI.

Noman Ahmad Malik, sabah saat 01.10 raddelerinde Gönyeli’de Atatürk Caddesi üzerinde 384 promil alkol tesiri altında yönetimindeki JA 686 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, karşıdan gelip doğru gitmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce sağa dönüşe geçtiği sırada karşı istikametten gelmekte olan Efkan Türkmen yönetimindeki motosikletli paketçinin önünü tıkayarak kazaya sebep oldu.

Efkan Türkmen kaza sonucu yaralanırken, Noman Ahmad Malik ise olay yerinden kaçtı.

Ancak poliste gece yarısı oluşturulan deneyimli Müfettiş Muavini Mehmet Özatılgan yönetimindeki trafik ekibi hemen geniş çaplı soruşturmaya başladı ve bölgede yapılan incelemede aracın patlayan lastik izlerinden yola çıkılarak zanlı başka bir sokakta aracı ile park halindeyken tespit edilerek tutuklandı.

Yakalanan Noman Ahmad Malik dün mahkemeye çıkarıldı.

Polis kazada yaralanan müşteki Efkan Türkmen’in ambulans ile Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldığını ve yapılan ilk tetkikler sonucunda sol ayak bileğinde parçalı kırık, sol el işaret ve serçe parmağında kırık teşhisi ile Ortopedi servisinde müşahede altına alındığını belirtti.

Polis müştekinin durumunun henüz netlik kazanmadığını belirterek zanlının ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı ilk etap da 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.