banner913
banner932
banner1012

Arazi satışı kavgaya dönüştü

banner1020

Kuzucuk köyünde sakin Ali Şenyer’le aralarında arazi satışı meselesi yüzünden çıkan tartışmada Şenyer’i ciddi şekilde darp eden Metin Ablay, iki hafta sonra polise teslim oldu

banner974
Arazi satışı kavgaya dönüştü

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Kuzucuk köyünde Ağustos ayı içerisinde arazi satışı meselesi yüzünden aralarında çıkan tartışma sonucunda Ali Şenyer’in yüzüne vurarak elmacık kemiklerini, çenesini ve burnunu kırarak vahim zarara, yine Ali Şenyer’in protez dişlerini kırarak kasti hasara uğratan Metin Ablay önceki gün İskele Polis Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. “Mülke tecavüz”, “Kasti hasar”, “Ciddi darp” ve “Vahim zarar” suçlamalarıyla ilgili olarak dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Metin Ablay tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Meselenin tahkikat memuru Mehmet Özsoy, zanlı Metin Ablay’ın beraberindeki Mustafa Erden ile birlikte 24 Ağustos tarihinde Kuzucuk köyünde ikamet eden Ayhan Şenyer’e ait eve giderek mülke tecavüz ettikten sonra Ali Şenyer ile aralarında arazi satışı meselesi yüzünden çıkan tartışmada Ali Şenyer’in yüzüne vurarak elmacık kemiklerini, çenesi, burnunu ve protez dişlerini kırdığını açıkladı. Zanlı Ablay’ın 5 Eylül tarihinde İskele Polis Müdürlüğüne gelerek teslim olduğunu belirten Özsoy, zanlı Ablay’ın tutuklandığını, Mustafa Erden’e ise “Mülke tecavüz” suçundan dolayı hakkında dava okunarak serbest bırakıldığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Özsoy, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

İskele Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Düriye Elkıran, zanlı Metin Ablay’ın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve iki KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.