banner913
banner932
banner1012

Araç hırsızı Bayandursun mu?

banner1020

Ercan Havaalanı yakınlarında yol kenarında park halinde bulunan Oben Çelik’e ait Honda Civic marka aracı tornavida ile sağ ön kapı kolunu kırıp aynı tornavida ile çalıştırdıktan sonra çalarak kullanıp yeni çevre yoluna bırakan zanlı Erkan Bayandursun tespit edilerek tutuklandı

banner974
Araç hırsızı Bayandursun mu?

banner971

(Kamalı Haber)

Ercan Havaalanı yakınlarında yol kenarına park edilen Oben Çelik’e ait aracı çaldığı gerekçesi ile tutuklanan zanlı Erkan Bayandursun dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Kozal Depreli olayla ilgili bulguları aktardı. Depreli huzurda bulunan zanlı Erkan Bayandursun’un  17 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında  Ercan Havaalanı yakınlarında yol kenarında park halinde bulunan Oben Çelik’e ait Honda Civic marka aracı çaldığı gerekçesi ile tutuklandığını söyledi. Polis zanlının konu aracı tasarrufunda bulunan 15 cm uzunluğundaki tornavida ile sağ ön kapı kolunu kırıp aynı tornavida ile çalıştırdıktan sonra sahibinden izinsiz aldığını söyledi. Polis memuru Kozal Depreli zanlının ayrıca konu araç içerisinde bulunan Black Decker marka tamir seti, Outdoor Dizayn marka kamp sandalyesini çaldığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, zanlının konu aracı çalmadığı ve bir başka şahıstan satın aldığı yönünde ifade verdiğini belirterek ifadenin teyit ve tekzibi için ilk etap da 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.