banner913
banner932
banner1012

Ambulanstaki yaralıları darp ettiler

banner1020

banner974
Ambulanstaki yaralıları darp ettiler

banner971

Cengizköy'de meydana gelen trafik kazasında yaralanan 2 kişi, olay yerinden ambulansla götürülmek üzereyken “kazaya sebebiyet verdikleri” gerekçesiyle darp edildi. Saldırıyı engellemeye çalışan hemşire Handan Yamak ve Uğur Saylır da sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.
Polisin açıklamasına göre, Yeşilyurt - Gemikonağı anayolu üzerinde dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazada yaralanan Tolga Turna ve Enes Yıldırım, ambulans içerisinde bulunduğu sırada, “tehlikeli mahalde araç geçerek arkadaşlarının kaza yapmasına sebebiyet verdikleri” gerekçesiyle N.B.(E-24) ve C.T.(E-22) tarafından darp edildi.
Saldırganlar, ambulansa girmemeleri hususunda kendilerini uyaran görevli hemşire Handan Yamak ve Uğur Sayılır’a da küfür edip, saldırdı.
Adı geçen saldırganları arayan polisin soruşturması devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.