banner913
banner932
banner1012

Ambar faresi tutuklandı

banner1020

Demirhan’da Birol Şensoy’a ait ambardan kaynak makinesi, hava kompresörü,100 adet demir flanş, 12 adet kondansatör ve kaynak için kullanılan 25 adet tapayı sirkat ettiği tespit edilen Sadık Mevideniz tutuklandı

banner974
Ambar faresi tutuklandı

banner971

 

Evrim KAMALI

Demirhan’da Birol Şensoy’a ait ambar içerisinden hırsızlık yapan zanlı Sadık Mavideniz tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Aytaç Çebi olayla ilgili bulguları aktardı. Çebi huzurda bulunan zanlı Sadık Mevideniz’in 27 – 28 Kasım 2017 tarihleri ve 09.00-09. 00 saatleri arasında, Demirhan’da Birol Şensoy’a ait ambarın giriş kapısı üzerindeki asma kilidi kırıp içeriye girdikten sonra,içerisinden 1 adet kaynak makinesi, 1 adet hava kompresörü,100 adet demir flanş, 12 adet kondansatör, 25 adet kaynak için kullanılan tapayı sirkat ettiğini söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, zanlının çalmış olduğu eşyaların bir kısmını zanlının aracında, geriye kalanını ise Haspolat bölgesinde bir hurdacıda tespit ederek emare aldıklarını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadesinin teyit tekzip edileceğini belirterek ilk etap da 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla zanlının soruşturma maksatlı ilk etap da 1 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.